KonserterSoloFlöjt & PianoDuo TempraThe Hagen TrioBergums MusikakademiKopanitsaLänkar

BERGUMS

MUSIK-AKADEMI

BERGUMS MUSIKAKADEMI är en privat musikskola i Olofstorp som drivs sedan 2008 av flöjtisten och flöjtpedagogen Cecilia Ekmark. Akademien vänder sig till elever från 6 år och erbjuder undervisning i tvärflöjt och blockflöjt.

Innehåll

Dina studier på Bergums Musikakademi anpassas efter dig, dina behov och din nivå. För de yngsta eleverna är leken central i undervisningen och där undervisar jag gärna i grupp om två – tre stycken.
För de äldre eleverna innehåller undervisningen inlärning av musik genom både noter och gehör. Musiktips att lyssna på i olika genrer samt övningar i andning, kroppsmedvetande och scennärvaro.
 

Vision

  • Att studera på Bergums Musikakademi ska kännetecknas av glädje och kompisanda

  • Eleven ska stå i centrum

  • Kreativitet ska få ta plats

Praktisk information

Höstterminen 2014 startar vecka 35 och består av 13 lektioner och minst en konsert. Lov på skolans höstlov.
Vårterminen 2015 startar vecka 3 och består av 14 lektioner och minst en konsert. Lov på skolans sport- och påsklov. Undervisningen är en gång i veckan, på onsdagar, men lektion varannan vecka går också bra för den som vill.
 

Lektionsadress:

Bergums församlingshem, Lyckåsvägen 5

 

Jag som undervisar i tvärflöjt och blockflöjt heter Cecilia Ekmark. Jag är utbildad vid Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet och har en lång erfarenhet av att undervisa flöjtister - både barn och vuxna, nybörjare och avancerade.
 

När jag inte undervisar frilansar jag som flöjtist med egna kammarmusikproduktioner genom mitt företag Sound of a Flute.
 


"Sound of a Flute" innehar F- skatt. För bokning kontakta:

Cecilia Ekmark, 0703-62 17 20

E-mail: cecilia.ekmark@ekmarks.net